Spandoeken

Spandoeken

Spandoeken geven de mogelijkheid om naadloos zeer grote oppervlaktes te benutten tegen een uitzonderlijk lage m² prijs. Deze kunnen geplaatst worden in een spanframe of een aluminium frame met spanrekkers. Belangrijk hierbij is dat er gewerkt wordt met UV inkten en een degelijke drager of spandoekmateriaal zodat de levensduur maximaal is.

Contacteer Ons

Spandoeken met frame

Wanneer je echt indruk wil maken dan is een extra groot spandoek met aluminium frame de perfecte oplossing. Wij staan in voor het volledige project, dus ook voor het plaatsen van een robuust en duurzaam frame waarin de spandoek opgehangen wordt.

Werfdoeken

Wanneer er veel passage bij een werf is, dan is een werfdoek met uw logo en branding de ideale manier om merkbekendheid te creëren. De stevige kwaliteit van onze werfdoeken zorgt ervoor dat u ze meermaals kan gebruiken.

Steigerdoeken

Zo'n lelijke stelling in het straatbeeld kan perfect opgeleukt worden met een steigerdoek. We kunnen deze volledig op maat printen en afwerken. Bovendien staan we u graag bij met de plaatsing ervan.

Roll-up Banners

Roll-up banners zijn onmisbaar geworden op beurzen, congressen of meetings. Wij kunnen roll-up banners voorzien van full-colour afbeeldingen met uw eigen branding in diverse afmetingen.

Showcase van onze nieuwste projecten

Wij zijn overtuigd dat de eenvoudigste en efficiëntste manier om u te overtuigen van ons kunnen bestaat uit het presenteren van onze realisaties.

Verbeter uw zichtbaarheid

Door middel van onze professionele tekenprogramma’s kunnen wij u een visueel voorstel uitwerken.

Van ontwerp tot realisatie.

Diverse soorten Gevelreclame

Belettering van uw wagenpark

Interieurspecials

Super-Size spandoeken